Huiseigenaren


Bent u in het bezit van een bijzonder en luxueus vakantiehuis? Dan willen we graag met u overleggen of ROOM4MOOR uw huis voor u kan verhuren.

Kracht door samenwerking

De doelstelling van ROOM4MOOR is een organisatie te zijn, waar huurders kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de huizen en de betrouwbaarheid van de dienstverlening. In de afgelopen jaren hebben we een vaste klantenkring opgebouwd, die regelmatig terugkomen. Sommige gasten zijn trouw aan één huis, andere willen jaarlijks variëren van huis en omgeving.

Kwaliteitseisen

ROOM4MOOR stelt kwaliteitseisen aan de huizen in haar assortiment. Uw vakantiehuis dient te voldoen aan bepaalde voorwaarden om de gasten de garantie te bieden dat ze in een hoogstaand vakantiehuis komen. Dit is in het belang van de huurders en de huiseigenaren.

Kwaliteitseisen, waarop getoetst wordt, zijn:
√  is het een bijzonder of exclusief huis: een (rijks)monument, ultramodern of bijzonder (zoals een molen of kerk)
√  is het huis luxueus ingericht: hoeveel m2 per persoon, hoeveel personen per badkamer, luxe bedden, goede zitgelegenheid
√  in hoeverre is er extra luxe aanwezig, zoals wellness, recreatieruimte of een zwembad
√  is de ligging goed en is de privacy gewaarborgd
√  is het huis goed onderhouden en de dienstverlening uitstekend

Wat mag u van ROOM4MOOR verwachten:

√   De volledig verhuur van uw vakantiehuis wordt verzorgd door ROOM4MOOR. Dit houdt in: het contact met klanten, marketing, boekingen verwerken, verhuuradministratie en de financiële afwikkeling. U krijgt als eigenaar bericht van een boeking, maandelijkse uitbetaling en overzichten van de financiën en verhuur.
√  Indien u uw vakantiehuis ook via een andere organisatie verhuurt, zorgt ROOM4MOOR er voor dat beide agenda's gelijkluidend en up-to-date zijn, zodat er geen dubbele boekingen ontstaan. Dit wordt voor 1 andere verhuurorganisatie bijgehouden.
√  Deskundig advies over aanpassingen in of aan uw vakantiehuis, zodat uw huis beter gewaardeerd wordt door de gasten. Afgewogen wordt of de extra investeringen zullen zorgen voor een hogere bezettingsgraad en een hogere huurprijs gerechtvaardigd is.
√  Advies met betrekking tot de prijsstelling van uw vakantiehuis.
√  Marketing: (inter)nationale websites, media en nieuwsbrief
√  Aanbieden van schadeverzekering

ROOM4MOOR rekent de volgende kosten:

√  Volledig verzorgde verhuur door ROOM4MOOR: een commissie tot 20% van de kale huursom.Over de bijkomende kosten, zoals schoonmaakkosten, energiekosten, e.d hoeft u niets te betalen. U bent ons uiteraard geen commissie verschuldigd als het huis niet via ons verhuurd wordt.
√  Uitgebreide financiële en fiscale overzichten kunnen op aanvraag voor u gemaakt worden. Ook omzetverwachting en investeringsadviezen kunnen hier onderdeel van uitmaken. Voor deze diensten zullen we u doorverwijzen naar de financiële adviesorganisatie FMOOR.

Contract

Het contract dat u sluit met ROOM4MOOR is in eerste instantie voor een jaar. U blijft betrokken bij de verhuur van uw vakantiehuis en kunt uw wensen aan ons kenbaar maken. Hoewel wij streven naar een duurzame samenwerking met u als huiseigenaar, hebt u altijd de mogelijkheid het contract te beëindigen. Na het eerste jaar loopt het contract stilzwijgend door. U kunt daarna elk moment opzeggen met een opzegtermijn van 2 maanden. Naast tevreden huurders, streven we naar tevreden huiseigenaren. We horen dan ook graag uw op- of aanmerkingen die we zullen betrekken bij nieuwe ontwikkelingen.
ROOM4MOOR maakt gebruik van het online reserveringssysteem BOOK4MOOR.

Voor uitgebreide informatie over onze dienstverlening en adviezen kunt u terecht bij:
Marjon van Oorschot-Reijntjes, tel. 0031-652626497, .


ROOM4MOOR
ROOM4MOOR
luxury holiday homes